+45 22293675

Skaberen bag Motiveret

Jeg er Freja Corell, og det er mig der er personen bag Motiveret NU.

Mit hjerte brænder for at bringe nysgerrighed, opmærksomhed og (egen)kærlighed til mennesker jeg møder på min vej, hvor mit ønske er at få folk til at stå stærkere i sig selv – både i dag, men også i en sund trivsel fremadrettet.

Når man rækker ud efter mig rækker man ud efter en positiv energi og et smittende smil. Man rækker også ud efter en motivator, der med stor passion altid formår nysgerrigt og modigt at udfordre sig selv – og andre. Det sker altid med en forståelse af den enkeltes ressourcer, med inddragelse af de værktøjer, der skal til for at en udvikling og oplevelse skal føre til en succes.

Med mere end 15år+ erfaring i at undervise, præsentere og performe falder kommunikation og indlevelse helt naturligt for mig. Det er forekommer derfor ofte en transformativ og energigivende oplevelse at dele tiden med mig som motivator.

Skab det liv du elsker

Hvorfor dit personlige mål er vigtigere end de omkringliggende planer

Viden og kompetencer

Faglighed:

Min forudsætning for mit arbejde er baseret på en bred palet af  faglig viden og erfaring indenfor undervisning, projektledelse, kommunikation, forandringsprocesser og trivsel & motivation. Denne faglige og menneskelige indsigt muliggør at jeg evner at kunne tilpasse den enkeltes udgangspunkt –her jeg er dygtig til at spotte og forstå, hvornår der skal udfordres eller støttes.

Arbejde:

  • Forældre- og unge coach samt dialogskaber hos MindMover, København.

Her har jeg givet støtte til unge og forældre ud fra en anerkende tilgang med fokus på systematisk coaching og narrativer ved bl.a. at fokusere på de positive fortællinger.

  • Selvstændig Livsstilsrådgiver i København & Hvide Sande siden 2020.

Min virkesomhed startede med at tage udgangspunkt i min egen interesse for moderskabet, hvor jeg har afholdt mere “energigivende forløb” for mødre. Siden da har min virksomhedspassion udviklet sig til at fokusere på børn og unge. Fælles nævneren er min intension om at skabe velvære, fysisk og mental sundhed hos alle.

Uddannelse:

  • Yogauddanelse hos HéLT, København
  • Cand. Mag i Læring og Forandringsprocesser, Aalborg Universitet
  • Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, Københavns Professionshøjskole

Fra Storbyen til Vesterhavet

I sommeren 2021 flyttede jeg sammen med min kæreste og to børn fra vores lejlighed på 4. sal i København til en smuk 70 villa ud mod klitterne i Hvide Sande. At have naturen udenfor mit hjem er en gave, som giver mig energien til at kunne være noget for andre.