+45 22293675

Find din indre ro, flow og styrke

Yoga handler om langt mere end styrke og smidighed. Det handler i højere grad om at skabe kontakt til sig selv. Turde at dyrke sig selv. Mærke sig selv – og allervigtigst at være sig selv!

Motiveret NU tilbyder følgende yogaklasser

Hold dig orienteret for løbende afholdelse af events i weekender og nye hold.

Yogahold finder sted i “Yogasalen” i Hvide Sande Hallen. Adressen er Parallelvej 2, 1.sal. , 6960 Hvide Sande

Flow & power yoga

Disse klasser tager udgangspunkt i vinyasa, der er en dynamisk yoga stilart. Her bliver du guidet ind i forskellige flow sekvenser der både udfordrer styrke, balancen og kropsbevidstheden. Der er hele tiden fokus på vejrtrækningen, som gør det muligt at øge bevægelsesfriheden. Her vil man ofte opleve noget magisk i den transformation flowet giver af energi – både i rummet og i kroppen.

3-turskort der kan bruges på én og samme uge.

  • Pris for drop-in: 100 kr.
  • 10-turs klippekort: 850 kr.
  • Mandags flow kl. 19.30
  • Torsdag morgen flow kl. 8-9

Blid & opbyggende yoga

Disse klasser tager udgangspunkt i hatha, hvor der bliver taget udgangspunkt i én yogastilling ad gangen. Her er der mulighed for at observere og udvikle dig selv og din praksis via teknik og hensigtsmæssige bevægelse.

På disse klasser vil du blive guidet ind i forskellige stillinger, der har din kernemuskulatur og kropsbevidsthed som omdrejningspunkt. Klassen er både udfordrende og nysgerrig, men mild og med plads til at fornemme og mærke efter. 

3-turskort der kan bruges på én og samme uge.

  • Pris for drop-in: 100 kr.
  • 10-turs klippekort: 850 kr.
  • Mandags flow kl. 19.30
  • Torsdag morgen flow kl. 8-9

Privat undervisning og events

Motiveret NU tilbyder at give 1:1 undervisning samt privatundervisning af mindre grupper og til arrangementer (f.eks. polterabend, firmafest eller sommerhusophold). Her har du/I muligheden for at dyrke yoga lige hvor du har lyst, på det tidspunkt der passer dig og med et udgangspunkt der er tilpasset dig/jeres behov.

Pris efter aftale.

Find

din ro

Udbytte af yoga

Som yogalærer er vi uddannet til at guide dig ind i bevægelser der hjælper dig til at opnå en større kropsbevidsthed samt indre og ydre styrke. Gennem specifikke øvelser fokuseres der på kroppens energibaner. Det er her yogaen skiller sig ud fra mange andre former for praksis, da det forbinder energimæssige, kropslige og følelsesmæssige aspekter af én.

Når vi praktiserer yoga kan vi altså blive bedre til at mærke os selv, forstå vores følelser og energi. Dermed bliver vi bedre til at mærke vores eget indre kompas, i stedet for at prøve at navigere efter alle mulige andres. Synes du ikke, at det faktisk giver god mening at praktisere yoga så?

Om ikke andet så giv det en chance – du har intet at miste men kun noget at vinde!

Udtagelser

“Det var IGEN rigtig godt i mandags – jeg er især vild med flowet, omkring hofteåbner og core træningen… Jeg er jo ikke ekspert (tøhø) og har kun prøvet kræfter med boldspil og fitness førhen – men jeg ser faktisk yoga som noget “kun for mig – Marina” hvor jeg ikke lige skal være mor, kone eller alt muligt andet.. Det er FEDT og dejligt, at gøre noget for mig selv!”

Louise, Nørrebro

Du er den fødte yoga teacher… du er rigtig go’ til at forklare og guide. Dejlig rolig men alligevel udfordrende på styrke.

Lykke, Hvide Sande

“En af de ting, jeg særligt værdsætter ved Freja, er, dit engagement og din passion. Du brænder for dit fag, og det medfører, at man selv bliver endnu mere engageret og motiveret til at give den en skalle. Dit positive sind og væremåde spreder glæde og skaber faglig geist.” 

Marielle, Vesterbro